EM Shaper Face

Det ultimative facelift - Helt uden kirurgiske indgreb

Med alderen mister vores ansigtsmuskler deres vitalitet, hvilket påvirker vores mimik og fører til forskydninger i ansigtets fedt. Dette resulterer bl.a. i dannelsen af rynker. EM Shaper Face bekæmper dette direkte ved at varme dermis, hvilket tilskynder den naturlige produktion af kollagen og elastin. Samtidig bliver ansigtsmusklerne stimuleret under behandlingen, hvilket forbedrer ansigtets definition og styrker kæbelinjen.
Før/efter billeder

Resultater der taler for sig selv

Efter 5 behandlinger
Efter 5 behandlinger
Efter 5 behandlinger
Efter 5 behandlinger
Efter 5 behandlinger
Efter 5 behandlinger

Reducer rynker og få et naturligt ansigtsløft med vores facelift forløb

Vores EM Shaper Face-lift forløb er designet til at levere et naturligt ansigtsløft efter 5 behandlinger. Hver behandling består af 20 minutters EM Shaper ansigtsbehandlinger, forstærket af vores aktiverende serum og 10 minutters LED rød lysterapi for at stimulere hudfornyelse yderligere.

Men vi stopper ikke der. For at maksimere dine resultater, bringer vi behandlingen videre hjem til dig. Det gør vi ved at inkludere et vedligeholdelseskit fra Inner Nordic (værdi 1.140 kr.). Udover at forbedre resultaterne fra behandlingerne, så er det også med til at øge varigheden.

Den innovative ‘Skincare Wand’ fra Inner Nordic er en multifunktionel enhed, der integrerer EMS teknologi, lysterapi, terapeutisk varme og ansigtsmassage – alle klinisk beviste teknologier, der i samarbejde medvirker til en naturligt ansigtsløft.

Sådan føles en behandling

EM Shaper Face er designet med din komfort for øje og eliminerer behovet for bedøvelse eller bedøvende cremer, som normalt forbindes med ansigtsløft behandlinger.

Proceduren involverer placering af to applikator-puder på kinderne og en på panden. Disse puder leverer målrettet behandling til ansigtsmusklerne, herunder frontalis-musklen, som bruges ved løft af øjenbrynene, samt zygomaticus major og minor musklerne, som er ansvarlige for trækker mundvigen under smil og latter.

Under behandlingen vil du føle varme og en pulserende fornemmelse på tværs af dit ansigt — dette er en kombination af højfrekvente elektromagnetiske impulser og synkroniseret radiofrekvens, der arbejder og genererer hundredvis af pulser for at fremtvinge muskelsammentrækning i ansigtet.

Hele behandlingen varer cirka 20 minutter, efterfulgt af påføring af et aktiverende serum og 10 minutters LED-lysterapi. Derefter kan du vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden bivirkninger.

Hvordan foregår en behandling?

Læn dig tilbage og nyd et naturligt ansigtsløft, helt uden kirurgiske indgreb.
EM Shaper Face
01

Først rengør vi huden. Dernæst påsættes EM Shaper Face applikatorerne på kinderne og panden. Denne del af behandlingen tager 20 minutter.

Aktiverende serum
02
Derefter påfører vi ansigtet vores Botox-like peptide aktiverende serum fra Inner Nordic for, at booste effekten af LED lysterapien.
LED lysterapi
03
Nu står den på 10 minutters LED lysterapi, der anvender lavfrekvente røde og blå lysbølger. Her fremtvinges et collagen boost der er med til at opstramme huden og genskabe din glød.
Vedligeholdelse
04
For at optimere dine resultater giver vi alle deltagere af et facelift forløb et vedligeholdelseskit fra Inner Nordic (ansigtsstav + serum). Udover at forbedre resultaterne fra behandlingerne, så forlænger dette også holdbarheden.
Videnskab

Virker det overhovedet?

Kliniske studier har vist, at den samtidige udsendelse af synkroniseret højfrekvente elektromagnetiske impulser og radiofrekvens ved behandling med lignende maskiner, reducerer effekterne af ansigtets ældningsproces. Derudover maskinen selvfølgelig CE-certificeret.
Reducering af rynker
0 %
Løftende effekt
0 %
Forøgelse af muskeltone
0 %
Anmeldelser

Vores kunder er vilde med deres resultater

Nicoline Krogh
“Efter flere sessioner hos EMStudio kan jeg se betydelige forbedringer. Og så er personalet meget søde og profesionelle. Kan anbefales!”
Amalie Christensen
“Positivt overrasket! Personalet er fantastiske, og jeg er allerede begejstret for de ændringer, jeg kan se og føle. Min hud er strammere og har fået en mere markeret mave 😍”
Martin Fjord
“I dag var min femte behandling hos emstudio og jeg er meget overrasket over resultatet. Får behandlingerne på maven og kan både se og mærke væsentlig forskel. Super venligt personale 💪🏼”
Anna Kristensen
“Jeg har haft en utrolig forandring! Efter et fuldt forløb er mine resultater tydelige. Mine venner og familie har også bemærket forskellen, hvilket er en fantastisk følelse”
Camilla Larsen
“Positivt overrasket! Personalet er fantastiske, og jeg er allerede begejstret for de ændringer, jeg kan se og føle. Min hud er strammere, og min krop ser mere formet ud”
Sofie Blak Larsen
“Utrolig service og forbløffende resultater! Min krop har ændret sig markant efter behandlingen. Jeg har opnået en mere tonet og defineret figur, som jeg ikke troede var mulig så hurtigt”

Priser på EM Shaper Face forløb

 • Prøvebehandling
  900 kr
  Hvis du endnu ikke har prøvet EM Shaper Face hos os, kan du få en prøvebehandling for kun 900 kr. Efter behandlingen, kan du vælge at stoppe eller gå videre med en af vores forløb. Gælder kun for nye kunder.
 • Facelift forløb
  5.000 kr
  Et behandlingsforløb af 5 EM Shaper Face sessioner inkl. 10 minutters lysterapi efter hver behandling, og et vedligeholdelseskit fra Inner Nordic til en værdi af 1.140 kr. (ansigtsstav + serum). Bemærk venligst at du skal have gennemgået en prøvebehandling for at kunne starte på et facelift forløb.
 • Vedligeholdelse efter forløb
  900 kr
  Til dig der har gennemgået et facelift forløb og ønsker at vedligeholde dine resultater 4-6 måneder efter afsluttet forløb.
Alle klippekort har som udgangspunkt en gyldighed på 12 måneder.

Spar 25% med en prøvebehandling

Book en prøvebehandling til EM Shaper Face og opdag genvejen til et naturligt ansigtsløft.
*Gælder kun for nye kunder

Prøv EM Shaper Face i vores hyggelige klinik i Holte

Mandag – Fredag: 09.00 – 19.00
Lørdag – Søndag: 10.00 – 16.00

Spørgsmål og svar

Find svar på dine spørgsmål her

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@emstudio.dk – Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

EM Shaper Face er ideel for dig, hvis du søger et løft af øjenbrynene eller den nedre del af ansigtet uden brug af plastikkirurgi/injektioner. Behandlingen løfter ansigts strukturerne, som begynder at hænge med alderen, og genopretter dem til et mere ungdommeligt udseende. Studier har vist et gennemsnitligt fald i rynker på 35%, en stigning i løft på 20% og en 29% stigning i ansigtsmuskulatur.
Dette varierer fra person til person. I gennemsnit skal der gå 5 til 10 dage mellem hver session. Men en af vores behandlere vil rådgive dig individuelt omkring dette og lægge en personlig behandlingsplan for dig.

Allerede efter første behandling vil du kunne se synlige resultater. Dog vil væsentlige forbedringer først ses 4-6 uger efter at have afsluttet et behandlingsforløb af 6 behandlinger.

Herefter vil resultaterne også forbedre sig i de kommende uger.

Vi tager altid før/efter billeder så du kan følge din udvikling.

Dog er hver person unikt og hermed også hvert ansigt. Så husk på, at dine resultater kan være forskellige fra andres. Din alder og hudtilstand kan spille en rolle.

EM Shaper Face behandlingen har meget få bivirkninger, så du kan hurtigt vende tilbage til din normale rutine efter behandlingen.

Efter behandlingen kan du risikere at opleve rødme omkring det område, applikationerne har siddet, men den forsvinder af sig selv i løbet af et par timer.

For visse personer kan behandlingen opleves som ubehagelig, da den får ansigtsmusklerne til at sammentrække i intervaller. Dog vil du ikke mærke det efter behandlingen.

Før du besøger klinikken, skal du rense dit ansigt for al makeup, da EM Shaper face pads ikke vil sidde ordentligt, hvis du ikke gør det.

Sørg for at rense og tørre dit ansigt grundigt. Desuden ville det være bedst, hvis du fjerner eventuelle smykker eller piercinger inden. Og sørg for at informere din behandler, hvis du har hudproblemer før behandlingen.

Resultaterne fra EM Shaper Face behandlingerne er permanente i ca. 6 måneder. Derefter er enkelte behandlinger nødvendige for at vedligeholde resultaterne.

Du kan ikke gøre brug af EM Shaper Face behandlingen hvis du:

 • Er gravid
 • Har metal implantater eller piercinger i ansigtet
 • Har pacemaker
 • Er gravid
 • Døjer med hudsygdom eller inflammation

Kliniske studier

Læs kliniske studier vedr. effekten af behandlingen med lignende maskiner.
Richard Gentile and Yael Halaas
01

“Novel Approach to Facial Rejuvenation by Treating Cutaneous and Soft Tissue for Wrinkles Reduction: First Experience from Multicenter Clinical Trial”

Suneel Chilukuri
02

“Holistic Approach for Noninvasive Facial Rejuvenation by Simultaneous Use of High Intensity Focused Electrical Stimulation and Synchronized Radiofrequency”

Scroll to Top